Vertrouw jij nog op de liefde?

Vertrouwen… dat vond ik altijd best een lastig begrip. Niet dat ik wantrouwig was naar anderen. Maar waaróp vertrouw je eigenlijk? Het is zo vaak zo’n spirituele dooddoener. Dat je, middenin je hoogste nood, te horen krijgt dat je moet ‘vertrouwen’.

In deze tijd is vertrouwen misschien wel een nog grotere uitdaging. Waar kan je van op aan? De autoriteiten? Dat alles goed komt, of informatie klopt? Als oude houvast verdwijnt, worden gevoelens van onveiligheid versterkt en neemt vertrouwen af.

Mij geeft het vertrouwen om te weten dat de astrologie reflecteert wat er op aarde gebeurt. De dingen gaan zo, omdat het ook de energetische signatuur is van deze tijd. In het Watermantijdperk word je uitgenodigd en aangespoord om je eigen autoriteit te worden. Om hem niet langer uit te besteden aan de minister, arts, priester, goeroe, enzovoort, maar volkomen te gaan varen op je eigen voelen/weten/zijn.

Zodra je je blik naar binnen keert, dan ontdek je dat het niet gaat om het vertrouwen in andere mensen, en de goeie afloop, die dan afhangt van hun beslissingen. In je eigen binnenwereld ontdek je de liefde van je hart en ziel. Maar ook je pijn. En zodra je al die aspecten van jezelf begint te zien en geloven, dan kan het niet anders dan dat je vertrouwen toeneemt. Als jij jouw hart hebt geopend, ondanks moeilijke omstandigheden, dan weet je dat iedereen dat kan, omdat dat het menselijke potentieel is.

In deze tijd lijkt het extra hard nodig om je blik óók te richten op het licht, de liefde en de wonderen die echt mogelijk zijn. In de kosmos is die energie op het moment namelijk sterk aanwezig. Maar om erop te kunnen vertrouwen moet je het voelen, en om het te voelen moet je er contact mee maken.

A.s. zondag 13 maart is de tweede ´Lente Download`, een live begeleide energetische online sessie. We gaan de kosmos in, om nieuwe lichtcodes op te halen die verbonden zijn met de liefde. Het krachtige groepsveld versterkt je eigen, innerlijke ervaring. Doe je mee? We starten om 11 uur. Hier vind je meer informatie en kan je je aanmelden: https://bit.ly/lentedownloads

Warme groet,
Hermelijn

P.S. Er volgen nog vier live sessies in aanloop naar de grote conjunctie van Neptunus en Jupiter in Vissen op 12 april. Kun je een keertje niet live meedoen aan een Lente Download dan krijg je als deelnemer sowieso elke keer een videoreplay. Zo hoef je niets te missen.

Hermelijn van der Meijden

Hermelijn van der Meijden

Hermelijn van der Meijden is schrijver van Negen Geheimen van de Vrouw, een zeer persoonlijk, eerlijk en soms hilarisch boek over haar zoektocht naar liefde, seks en intimiteit (ook boeiend voor mannen). Eerder schreef ze De Droomvrouw en Mijn vader lijkt op Barbapapa, waarin, net als in Negen Geheimen, de energetische wereld centraal staat. In april 2023 heeft ze "Dark Moon Creation" gelanceerd, een krachtig energetisch jaarprogramma met meditaties, visualisaties en activaties, dat jou ondersteunt om de donkere maanenergie toe te passen voor je eigen transformatie- en helingproces. Stap voor stap, maan voor maan, zet je je grootste potentieel in de wereld, op een manier die voorbij gaat aan je voorstellingsvermogen. Soms, als er tijd over is, doet ze een-op-een sessies: readings en healings.
5-hoek

Overige artikelen

5 zinnen die waardevoller zijn dan “ik hou van jou”
Aards lijden: mag je boos zijn op het universum?
Help! mijn hooggevoelig kind wordt gepest
Word een krijger van liefde
Autisme bekeken vanuit een spiritueel perspectief
De feestelijke genezing van een vorig leven
De kracht van herhaling vs de kracht van je hart
Waarom vergeven zo belangrijk is
Zo bereid je moeilijke beslissingen energetisch voor
Hoogsensitief: Sla jij stress op? Jouw lichaam vertelt je wanneer je moet ontspannen
Zielsrelaties: Ga jij voor onvoorwaardelijke liefde?
Getal 10 in het medicijnwiel: van angst naar vertrouwen