Engelen staan altijd naast je, ook als je ze niet ziet

Mensen denken vaak dat je engelen moet kunnen zien. Waarom, omdat het anders niet waar is?
“Engelen komen in alle vormen bij je. Als mens, als gevoel, als zuchtje wind, als veer enzovoort…Je hoeft ze niet te kunnen zien om zeker te weten dat ze er zijn.
Het enige dat je hoeft te doen is vertrouwen

Engelen zijn prachtige en liefdevolle wezens, onder hen bevinden zich aartsengelen, beschermengelen en engelen. Aartsengelen zijn sterke en heilige engelen die ieder hun eigen kracht en kennis hebben en tot aartsengel zijn aangewezen. Er zijn beschermengelen die bij je zijn en je helpen. Je hebt er zeker één, maar waarschijnlijk meer. Zij staan je bij en horen bij jou. In dit leven en misschien al wel in je vorige levens. De “gewone” engelen, engelen die je helpen, steunen, troosten en kracht geven.Nieuwetijdskind.com-beschermengel

Vraag het aan je engelen en vertrouw.

Weet je niet wie je aan moet roepen, vraag dan om je beschermengel(en). Jouw beschermengelen zijn altijd bij je en als je twijfelt, vraag je of zij de juiste engel voor je willen aanroepen. Vraag hen wat je wilt en laat het dan los. Heb vertrouwen dat het universum het voor je oppakt. Sta open voor wat je ontvangen gaat, ook als het iets anders is dan je had verwacht.
Je hoeft de engelen namelijk niet te vertellen wat ze je moeten brengen om je vraag te beantwoorden en hoe jij graag wilt dat ze dat doen. Natuurlijk mag je het vragen, maar het wil niet perse zo zijn dat dat is wat je krijgt, dus sta open voor andere mogelijkheden. Hulp van engelen komt in allerlei vormen.
Stel je vraagt om meer geld, omdat je het ontzettend nodig hebt (om welke reden dan ook). Het kan zijn dat je in de komende dagen een ingeving krijgt, die jou de financiën doet krijgen waar je om vroeg. Misschien ontmoet je iemand die je normaal gesproken voorbij zou lopen, maar nu blijf je er een praatje mee maken en die persoon blijkt een vacature open te hebben staan en die baan is nu voor jou. Op veel verschillende manieren kan je geholpen worden, maar dat hoeft niet altijd op de manier te zijn zoals jij dat verwacht.

Hoe laten engelen zich aan ons zien?

Zoals aan het begin al gezegd hebbende, engelen manifesteren zich op veel verschillende manieren en vormen aan mensen. Maar veelal wordt er nog altijd verwacht dat je een persoon badend in lichtstralen moet zien in je dromen, visioenen of als je wakker bent. Engelen komen zoals ze willen verschijnen. Waarschijnlijk zou je je een ongeluk schrikken als je ineens een engel aan je bed had staan.Engel in actie Daarom kan het ook wat subtieler gebeuren, een moment waarvan je later denkt “was dat het, was dat een engel?”. Veel vaker gebeurd dat laatste. Je ziet een wit of gekleurd stipje, je voelt een zuchtje wind langs je wangen gaan, een rilling gaat ineens over je been of je krijgt ineens super warme voeten. Ook kan het gewoon een gevoel zijn dat je krijgt, voel je iets om je heen of er tikt ineens iets tegen je arm. Misschien kom je regelmatig veertjes of muntjes tegen, ook dat is een teken dat engelen bij je zijn. Sommige mensen hebben ontmoetingen met een persoon, die later nergens meer te vinden is en die niemand blijkt te kennen. En weer anderen krijgen meer praktische tekenen, zoals een boek dat uit de kast valt en dat boek bevat precies het antwoord wat je zocht. Er zijn veel manieren waarop jij waarschijnlijk al een engel hebt ontmoet. Vanaf nu ben je je bewuster hiervan en daardoor ga je er beter op letten. Tekens en symbolen kom je steeds vaker tegen en je gaat de engelen herkennen.Beslissingen nemen met de hulp van engelen
Cijfers zijn ook een mooie manier waarop engelen boodschappen geven aan ons. Zie je vaak dubbele cijfers dan zoek maar eens op wat dat betekend voor je. De kans is groot dat je een boodschap hebt ontvangen. Ook via kentekenplaten, naamborden en reclameborden kan je tekens ontvangen. Op het moment dat het in je hoofd blijft hangen en het er maar niet uit wil, mag je dat oppakken als een boodschap en gaan onderzoeken wat het voor je doet.

Contact maken, iedereen kan het.

Iedereen kan in contact komen met zijn eigen engelen. Het is een kwestie van oefenen en open staan voor wat er komt. Je hoeft niet bang te zijn voor nare of gemene engelen. Zolang jou intentie zuiver en positief is, is er niks aan de hand. Engelen zijn pure wezens en ze bestaan enkel uit liefde. Negatieve engelen bestaan niet. Je beschermengelen, engelen en aartsengelen kan je op elk moment van de dag aanroepen en om hulp vragen. Ze slapen niet en zijn niet gebonden aan tijd en ruimte. Je haalt ze niet bij iemand anders weg als jij ze roept. Door middel van hun energie kunnen ze overal helpen waar hun hulp nodig is.

Engel-jongetjeOefening: Voor het slapen gaan sluit je even je ogen en vertel je of vraag je aan je engelen dat je hen graag wilt ontmoeten en je graag contact met hen wilt. Als laatste bedankt je hen en dat is alles. Je hoeft geen medium te zijn om contact te kunnen hebben met je engelen. Vertrouw en laat los, je zal weten wanneer het contact gelegd is.

Liefs Karin
www.syringanl.com

Gast Auteur

Gast Auteur

Verzamelnaam voor alle artikelen die door gast auteurs zijn geschreven. Ook met ons samenwerken? Wij werken graag samen bewuste ondernemers die een mooiere plek maken van deze wereld. Je leest er hier meer over
5-hoek

Overige artikelen

Waarom we ons tegen verandering verzetten & hoe we dat stoppen
3 manieren om sneller in slaap te vallen & voor een betere nachtrust
Zit je veel aan je bureau? Probeer deze yogapose!
Het herstellen van je oorspronkelijke blauwdruk
8 wetenschappelijk ondersteunde redenen om ‘Ohm’ te zingen
5 zinnen die waardevoller zijn dan “ik hou van jou”
10 Universele wetten van het bestaan
Aards lijden: mag je boos zijn op het universum?
Waarom voelen hoogsensitieve mensen zich tot ongezonde liefdesrelaties aangetrokken?
De engel van hoop-door Lorna Byrne
Help! mijn hooggevoelig kind wordt gepest
Friedrich Rittelmeyer´s reis door de hemel met een engel