Leer jeZelf te bevrijden en Deeksha-energie over te dragen

advertorial

In essentie gaat het er in het spirituele proces om dat ons gevoel van persoonlijke identiteit, ego, volledig oplost. Dat er een versmelting is van jezelf met alles om je heen. Waarin je letterlijk ervaart dat je alles om je heen bent. Dat je alle dingen Bent. Dat jij een energieveld bent waarin de hele wereld plaats vindt. Een ervaring waarin je je zo verruimd voelt dat er besef is, weten is, dat alle dingen in en als jou plaatsvinden.

Het is een ervaren waarbij het goddelijke zichzelf door de mens heen als Zichzelf herkent.

Het is als de hand die het voedsel naar de mond brengt. In de handeling zelf wordt de hand gevoed. Doordat de hand dienstbaar is aan het grotere geheel wordt de hand zelf in leven gehouden. Dit is een voorbeeld van welke relatie ieder mens wordt verondersteld te hebben met het hoger bewustzijn. Een weten dat je één bent met het leven, dat goddelijke kwaliteiten jouw essentie zijn, en dat je in wezen geliefd en gekoesterd wordt door jeZelf.

Het wrange is dat de meeste mensen bang zijn om te kiezen voor het leven van hun goddelijke kwaliteiten, hun grootsheid. Waardoor ze deze intense liefde, stilte en koestering, deze helende energie niet kunnen ervaren.

Awakening Training (met Deeksha initiatie)

De Awakening training helpt je om een krachtige, blijvende verbinding met je essentie te maken en een diepere staat van bewustzijn te ervaren. Om voorbij te gaan aan angst en weerstand en te zien dat er liefde in jou is, liefde die jij zelf bent!

Tijdens de training ontvang je verschillende krachtige Deeksha’s, een krachtige kosmische energieoverdracht via de handen die je in een diepere staat van eenheid brengt, karmische weerstanden oplost en afstand creëert tot het denken en de emoties. Daardoor lost het gevoel van een afgescheiden zelf op. Vervolgens ontvang je zelf de initiatie tot deeksha-gever en kun je voortaan via handoplegging deze krachtige spirituele energie ook overdragen op anderen.

Doe je mee met deze innerlijke verdiepingsreis? Ben je er klaar voor om jouw unieke energiestroom van eenheid door het lichaam te voelen stromen?

Video over de Awakening training

Ik wilde graag even laten weten dat de training heel veel teweeg heeft gebracht. Voel me echt super! Vond het een heel bijzonder weekend, met heel bijzondere mensen. Ik merk nu al een verschil in omgang met mensen of met dingen die op m’n pad komen. Gaat echt heel relaxed. Fijn voelt dat! Nogmaals dankjewel en nog een fijn weekend!

Data Awakening Traingen: 

Utrecht : 21 – 22 September & 23 – 24 November

Groningen: 7 – 8 September & 5 – 6  Oktober

Kosten: € 229

Meld je minimaal 3 weken voor de training aan en krijg € 30 korting!

Meer info, aanmelden en direct betalen.

Wat betekent spiritualiteit voor mijzelf? En waar voel ik mij mee verbonden?

De afgelopen jaren waren een bijzondere reis. Via een vriendin die trancemedium is, werd ik geïnitieerd door allerlei lichtwezens die via haar persoonlijk met mijn energie werkten. Het is mij daarbij duidelijk worden dat via mij energie van Orion met de aarde wordt verbonden. Energie van Orion is een ervaring van liefdevolle ruimtelijkheid; een toestand van oplossing en innerlijke vrijheid. Ik voel me ook sterk verbonden met Christus en Zijn energie. Daarnaast werk ik natuurlijk met Moeder Aarde en ben ik verbonden met het element water en de energieën die daarbij horen.

Tijdens een training of een sessie fungeer ik als een energetisch kanaal. Ik werk altijd vanuit wat er in het moment nodig is voor de groep. Ik ben er altijd opgericht optimaal gebruik te maken van de groepsenergie en zodoende een collectieve, transformerende ervaring te creëren.

Achtergrond Jay Uijttewaal. Spirituele Verdieping en Heerlijk Water

Met mijn onbegrip over hoe het leven werkte creëerde ik tot mijn 25e een ongelukkig bestaan, waar ik alleen uit kon komen door bewust te worden. Het lot leidde mij naar India, waar ik in 2004 terecht kwam bij de O&O Academy (voorheen Oneness University). Door deze reis en de ontmoeting met een aantal verlichte mensen kreeg ik meer inzicht, begrip en acceptatie voor mezelf.

Ik werd geïnitieerd tot Deeksha gever (en later ook trainer), vanaf die tijd begon ik spirituele cursussen te geven en mensen te ondersteunen innerlijk te groeien. Ik begon meer en meer te leven vanuit het besef dat waarin geen afgescheiden persoon was maar deel van een groter geheel. En dit gaf me rust, vrijheid en momenten van intense ‘bliss’. Het is een natuurlijk verlangen om mijn ervaring van vrijheid te delen.

Bezoek de website: www.spiritueleverdieping.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Spirituele Verdieping en ontvang gratis ‘De Praktische Spirituele Transformatiegids

Heerlijk Water

Naast Spirituele Verdieping kwam ik in contact met fenomeen watervitalisers en energieplaten. Het gebruik van de watervitalisers sloot perfect aan bij mijn visie van transformatie en bewustwording en ik bouwde het bedrijf Heerlijk Water op. Immers, zoals de mens in het bewustwordingsproces eigenlijk wordt geherstructureerd door het goddelijke zelf, wordt ook het water geherstructureerd door de watervitaliser.

Door de jaren heen heb ik in mijn bewustwordingsproces duidelijk gekregen dat de innerlijke verdieping die ik heb gevonden ook energetisch doorwerkt in de producten die via Heerlijk Water worden verkocht. Vanuit ontvankelijkheid verbinden met het product kan een diepere ontspanning en transformatie in lichaam en geest geven.

Aanbieding!

Je krijgt bij aanvraag van een offerte voor 11 september 10% korting bij aanschaf van een watervitaliser voor het hele huis (ook in combinatie met een waterfilter). Vermeld daarbij dat je via nieuwetijdskind.com komt.

Je krijgt t/m 11 september 5% korting op alle producten waar al combinatiekorting op zit met kortingscode: STROMING

Wil je 10% korting op een product waar geen combinatiekorting op zit? Neem dan contact met ons op voor een speciale kortingscode.

nb. Vanwege de korting worden bij aankoop van een leiding-watervitaliser de feitelijke installatiekosten gerekend, omdat deze hoger kunnen uitvallen dan de standaard installatiekosten. Op installaties en ontkalkers is geen korting van toepassing.

Website + shop:  www.vitaaldrinkwater.nl

Uitgebreid artikel over de spirituele werking van de watervitaliser

Jay Uijttewaal

Jay Uijttewaal

‘Onze visie is mensen te helpen gezonder en gelukkiger te leven. De verbetering van de kwaliteit en vitaliteit van (drink)water, en daarmee de hele omgeving, is daarbij een belangrijke factor. De vitaliserende kracht van de Leliveld Vitaliser heeft een in de praktijk bewezen blijvende positieve invloed op de natuur en heel het leven. Vitaliteit, balans en kracht beginnen met gezonder water en een goede energie in huis.’
5-hoek

Overige artikelen

Waarom je de frequentie van je muziek wellicht wilt aanpassen
Waarom we ons tegen verandering verzetten & hoe we dat stoppen
3 manieren om sneller in slaap te vallen & voor een betere nachtrust
Emotionele Eerste Hulp voor angstige hoogsensitieve kinderen
Het herstellen van je oorspronkelijke blauwdruk
8 wetenschappelijk ondersteunde redenen om ‘Ohm’ te zingen
5 zinnen die waardevoller zijn dan “ik hou van jou”
Hoe serieus neem jij jezelf eigenlijk?
Pijnappelklier: de zetel van de ziel?
De pijnappelklier is de zetel van de ziel
10 Universele wetten van het bestaan
Ontdek de magie van draken