Indigo Zielen zijn de voorlopers van de Nieuwe Beschaving

Indigo Zielen Zijn Visionairs

Indigo volwassenen
Het is alsof je een zaadje bent waarvan in de genetische blauwdruk geschreven staat wat voor bloem of boom je zou moeten worden. Je gevoel van deze blauwdruk is heel echt in je binnenste bewustzijn.

Visie is een van de diepere noten die in de Indigo ziel trillen. Je hebt een diep gevoel van iets “nieuws” dragen, iets dragen waarvan je het gevoel hebt dat het een “ betere manier”, een levensbevestigende manier is. Je ambieert een hogere mogelijkheid. Je hebt waarschijnlijk mogelijkheden gezien sinds zeer jonge leeftijd.

Misschien heb je als kind altijd gevraagd, “Waarom zouden we het zo doen, het lijkt zo beperkend; het lijkt zo respectloos, waarom? Ik weet dat het beter kan”. Je hebt gevoeld dat er een betere manier is. En er IS een betere manier! Je vond wellicht geen steun wanneer je erover sprak. Je voelde je wellicht een eenzame stem in de duisternis, dus je hebt geleerd niet op je inzichten te vertrouwen, maar hoezeer je ze ook wantrouwde, hoezeer je er ook tegen vocht, ze gingen niet weg. Dit is de geest van het nieuwe, die je roept.

Soms zien we het nieuwe niet, zijn we slechts gefrustreerd door het oude. We weten niet wat het nieuwe is, we voelen ons slechts gevangen, rusteloos, ontevreden. Je kijkt naar de maatschappij, de instellingen, de organizaties en omgangsvormen en je bent je terdege bewust van de beperkingen en de restrictiviteit van deze vormen. Het is goed dat je dit ziet, want het weerhoudt je ervan gevangen te raken in deze collectieve vormen. Maar het kan ook destructief voor je zijn. Je geest kan gevangen raken in een negatieve lus. Je ziet dan wat er fout is maar je kijkt niet naar wat er goedgemaakt kan worden. Je concentreert je op het probleem, in plaats van de oplossing te zien.

Als dat jouw geval is, dan nodig ik je uit om dieper te kijken. Je ontevredenheid is vanwege iets van de geest dat gevangen zit en niet vloeit. Je voelt dat er iets beter kan, vrijer, bevrijder en meer leven-ondersteunend. Jouw uitdaging is het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en naar wat de volgende, betere stap is: je visie te vinden en dan te handelen en creatief te worden, om je visie te kunnen communiceren en uiten……

Het is alsof je een zaadje bent waarvan in de genetische blauwdruk geschreven staat wat voor bloem of boom je zou moeten worden. Je gevoel van deze blauwdruk is heel echt in je binnenste bewustzijn. Op een bepaalde manier, is het wellicht één van de machtigste en sterkste krachten in je leven.Gewoon om dit te illustereren: Probeer je voor te stellen dat je je dromen opgeeft en een traditioneel, conservatief leven leidt, zonder enige hogere betekenis of doel. Dat kan je niet!

Dat is de kracht van het nieuwe, dat is de kracht van de visie die je roept. Je bent een visionair. Luister naar je visie en vertrouw die. Geef het ruimte in je gevoelens en gedachten; geef het ruimte in je daden, relaties, en in wat je zegt. Door dat te doen evolueer je de WERELD! Je bouwt nieuwe gedachtevormen in de dimensie van gedachten die de planeet omringen. Je creëert nieuwe emotionele en energetische vibraties en structuren binnen de energiewereld die de planeet omringt. Herken je sterkte als bouwer. Jij, samen met vele anderen, bouwen nieuwe frequenties, nieuwe paradigmata, en innerlijke energiestaten, en later zullen deze energieën uiterlijke vorm en structuur aannemen.

 

5-hoek

Overige artikelen

Emotionele Eerste Hulp voor angstige hoogsensitieve kinderen
Het herstellen van je oorspronkelijke blauwdruk
Sta aan mijn graf zonder verdriet
Pijnappelklier: de zetel van de ziel?
De pijnappelklier is de zetel van de ziel
10 Universele wetten van het bestaan
Overkomt het leven je of creëer je het zelf?
Aards lijden: mag je boos zijn op het universum?
Help! mijn hooggevoelig kind wordt gepest
Autisme bekeken vanuit een spiritueel perspectief
Hoogsensitief: je eigen energie afschermen wanneer dat nodig is
De feestelijke genezing van een vorig leven