Diepgaande Zielenlessen door (en zonder) Soulmates

Wanneer een ontmoeting veel impact op ons heeft, wil dat zeggen dat we er aan toe zijn een diepgaande les te leren. Wanneer iemand als een soulmate aanvoelt, is de les vaak nóg intenser en dieper. Een levensles kan zowel levensvreugde als levensverdriet bij je teweeg brengen. Hoe de uitwerking ook is, het is nooit fout of goed.

De uitwerking is: levens-inzicht én dichterbij jezelf komen. Dat is het enige doel.

Verbinding

De afgelopen duizenden jaren hebben we geleerd dat we ons geluk of onze verbinding vinden in iets buiten onszelf. Of het nu over liefde, geloof, materialisme of uiterlijkheden gaat, dat is allemaal hetzelfde in een ander jasje. Je ontvangt je levensinzicht op de manier die bij je past.

De zielenles die momenteel velen van ons krijgen is: Verbinding maken met jezelf. Ofwel, de verbinding herstellen met jezelf. Dat is ook: je ziel helen.

Compleet voelen

Wanneer iemand als een ‘soulmate’ voelt is dat natuurlijk heel erg fijn en een geweldige ervaring. Maar wanneer jullie om welke reden dan ook afstand moeten nemen, voel en ervaar je pas de diepe leegte die in je zit. De leegte die er eigenlijk altijd al was. Je ‘soulmate’ heeft die diepe leegte waarvan jij je nog niet bewust was tijdelijk opgevuld en je ‘als een compleet mens’ laten voelen. Je werd gelift en kreeg ineens veel voor elkaar wat eerder niet leek te kunnen. Een ommekeer in je leven.

Daarom hoor je vaak de uitdrukking: ‘wij zijn samen één’. Dat klopt ook..! En dat voelt heel erg fijn. Eindelijk die eenzaamheid weg, je begrepen of geliefd voelen. Of iets anders fijns. Je hebt elkaar ontmoet om dat te ervaren. Dat hoort allemaal bij ons zielenplan.

Bewustwording

Wanneer je volledig met jezelf in verbinding bent, heb je niets van buitenaf nodig om je compleet of geliefd te voelen. Zodra je iets of iemand nodig hebt om dat te voelen is de verbinding voorwaardelijk. Want je bent afhankelijk van de ander om dat gevoel te ervaren. Deze energie werkt niet meer. Het is nu tijd om de verschuiving te maken naar onvoorwaardelijke liefde. Vandaar dat je de zielenles kreeg. Je kan immers pas iets leren zodra je ervan bewust bent.

In het groot en in het klein

Je ziet het in de wereld om ons heen. En ook wanneer je midden in die levensles zit ervaar je, dat deze zielenles een aardverschuiving teweeg brengt. We hebben met zijn allen nog veel te leren!

Reden van de ontmoeting

De schone taak die je nu hebt te vervullen is; zorg ervoor dat je evenveel van jezelf gaat houden als van die soulmate die je dat complete gevoel gaf. Dat is de energie van nu. Dat is de heling en verbinding die momenteel erg nodig is. Het is een heel diepgaande en levensveranderende zielenles om in verbinding met jezelf te komen. Welk gevoel gaf je soulmate jou? Daar is je verbinding te helen. Wat wil jij aan je soulmate geven? Alles, je hele leven? Geef dat ‘alles’ dan ook eens aan jezelf.relatie

Verbinding

Pas wanneer je volledig met jezelf in verbinding bent, kan je een onvoorwaardelijke verbinding met de ander maken. En dan is de verbinding zuiver, zonder voorwaarden, verwachtingen, oordelen enz enz. Kijk dus niet naar wat je bij een ander ziet ‘wat ie nog kan leren’ maar kijk naar jezelf. Dat is al ingewikkeld genoeg.

Neem de tijd

Hoe mooi zou de wereld eruit zien wanneer we dat allemaal kunnen én doen? Het heeft nog wel wat tijd nodig voordat we zover zijn. Maar het komt goed. De helende zielenlessen krijgen we op het juiste moment. Vertrouw daarop. De zielenlessen komen vanzelf op je pad zodra jij eraan toe bent. En dat geldt voor ieder ander. Zo leer je stap voor stap de verbinding te herstellen. Ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tijd.

Een betere wereld begint dus bij jezelf.

Ik wens je een mooie, liefdevolle verbinding met jezelf. Je zielenconnectie.

Lieve groet,

Esther Buijs

Esther Buijs

Esther Buijs

Esther Buijs communiceert al heel haar leven met alles wat er tussen hemel en aarde is. Daarmee heeft zij een zeer brede kijk ontwikkeld in groei, bewustzijn en levensprocessen, en heeft een affiniteit met zowel zichtbare als onzichtbare energieën. Zij heeft inmiddels duizenden mensen geïnspireerd hun mindset op een krachtige manier te gebruiken en daarmee velen hun spirituele talenten helpen ontdekken.
5-hoek

Overige artikelen

Waarom we ons tegen verandering verzetten & hoe we dat stoppen
5 zinnen die waardevoller zijn dan “ik hou van jou”
10 Universele wetten van het bestaan
Aards lijden: mag je boos zijn op het universum?
Waarom voelen hoogsensitieve mensen zich tot ongezonde liefdesrelaties aangetrokken?
Friedrich Rittelmeyer´s reis door de hemel met een engel
Autisme bekeken vanuit een spiritueel perspectief
5 bepalende kenmerken van bezield bezig zijn
De feestelijke genezing van een vorig leven
Minimaliseren: 5 levensveranderende dingen die gebeuren als je minimaliseert
Word je bewust van je creatiekracht!
Candida albicans als spirituele leermeester…